Deltalab en Medica Düsseldorf 2021

Deltalab en Medica Düsseldorf 2021

Deltalab torna a estar present en la fira Medica, que té lloc del 15 al 18 de novembre a Düsseldorf.

L’any passat, a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquesta fira es va celebrar només en línia i no vam poder estar participar de forma presencial en aquest esdeveniment tan important per a tothom. Per això aquest any, més que mai, és un plaer donar-vos la benvinguda al nostre estand.

HALL 3 – ESTAND B92

stand deltalab medica dusseldorf 2021

Medica Düsseldorf 2021: un esdeveniment mundial

Medica és probablement la fira més important del mon per al sector mèdic.
El seu alt nivell d’influència internacional i la seva reputació com a principal font d’informació en l’àmbit mèdic el converteixen en el lloc de trobada de les indústries mèdiques i mèdiques.

A Medica Düsseldorf 2021 pots descubrir les últimes tendències i avenços científics en salut digital i l’aplicació de les noves tecnologies mèdiques, dos sector que s’estan desenvolupant de la mà. Així com les últimes novetats de producte en l’entorn mèdic.

Com s’organitza Médica Düsseldorf 2021?

Medica se concentre sur sept catégories principales d’exposants :

01 Electromédecine et technologie médicale
02 Technologie de laboratoire
03 Diagnostic
04 Physiothérapie / technologie orthopédique
05 Fournitures et consommables
06 Technologies de l’information et de la communication
07 Services médicaux et produits d’édition

Nous vous rappelons que nous vous attendons au HALL 3 – STAND 92 !

Deltalab en Medica Düsseldorf 2021

Tot l’equip del Deltalab exposa al pavelló 3, estand B-92. Aquest any Deltalab presenta el catàleg 2021 amb nous productes i grans novetats per adaptar-se a les necessitats dels nostres clients.

Tin en compte que la fira està oberta al públic de dilluns a dijous de 10:00 a 18:00 hores. Deltalab convida els seus clients i proveïdors a visitar l’estand i organitzar una trobada amb l’equip comercial internacional.

Medica és reconeguda per milers d’expositors com l’esdeveniment ideal per a la creació de xarxes globals, sinergies i la possibilitat de crear nous negocis, ja que participen experts, líders d’opinió i responsables de presa de decisions clau de tots els continents. Per tant, Medica és sens dubte el lloc per excel·lència per conéixer les tendències actuals i futures del sector.

Wolfram Diener, director general de Messe Düsseldorf, va dir: “La digitalització està progressant a passos de gegant en medicina i està canviant enormement el desenvolupament de productes i els processos de negoci. Avui en dia, no estem parlant tant de les TIC per a la salut com d’una disciplina aïllada, sinó de la salut digital, i sobretot des de la perspectiva més àmplia de la transformació digital”.

deltalab medica 2021

ANAR AL MAPA INTERACTIU

Com arribar a Medica Düsseldorf 2021

Visitez-nous Medica Düsseldorf 2021 !