Coneixes tots els models?

Coneixes tots els models?

L’emmagatzematge i conservació de mostres és una part essencial en qualsevol laboratori, ja que és necessari que la qualitat dels recursos utilitzats sigui òptima i evitar qualsevol tipus de deterioració o mal de les mostres.

Deltalab ofereix un gran nombre de productes fabricats especialment per a l’emmagatzematge de mostres:

Gradeta: La gradeta és una eina que forma part del material de laboratori i és utilitzada per a sostenir i emmagatzemar una gran quantitat de tubs d’assajos, flascons i fins i tot bosses. Les gradetes poden ser dels següents materials: polietilè, poliestirè, resina acrílica, policarbonat, alumini o acer inoxidable segons requereixi el seu ús.

– Gradeta per a tubs i microtubs: La seva principal funció és facilitar el suport i manejo d els tubs, i microtubs. D’aquesta manera, els tubs es mantenen en posició vertical, evitant que rodin i es parteixin o que es vessin les mostres que contenen.

– Gradeta per a flascons: Ideals per al transport de flascons de mostres, ja que els manté subjectes a la gradeta. Generalment en acer inoxidable, amb base en malla espessa molt robusta i amb forats de diferents diàmetres.

– Gradeta per a crioviales: En polipropilè, poliestirè o policarbonat. Poden contenir microtubs o crioviales resistents a temperatures -80 °C a 80 °C (poliestirè), resistent a -90 °C (polipropilè) o dissenyades per a emmagatzematge a temperatures extremes de -196 °C a 121 °C (policarbonat).

– Gradeta per a bosses: Fabricades en acer inoxidable, especials per a bosses d’homogeneïtzadors.

Porta-ampolles: Ideals per al transport d’ampolles amb total seguretat. En acer inoxidable per a ampolles d’1 litre, com per exemple tipus reactiu químic.

Cistells per al transport de plaques de Petri: Cistells en acer inoxidable. Accepta plaques de Petri de màxim 100mm de diàmetre. Poden contenir 10 o 20 plaques de Petri.

Cistell d’extracció: Pot ser d’acer inoxidable o polipropilè. Ideals per al transport de mostres dins del laboratori i com a cistell per a fer les extraccions en les plantes.

Cistells: Fabricats en acer inoxidable molt resistents. Per a instrumental, portaobjectes, autoclau, etc.