NOVETATS CATÀLEG

Seguim treballant per a oferir les millors solucions de producte

PUNTAS-ROBOTICAS

PUNTES ROBÒTIQUES I CONDUCTIVES

Nova gamma de puntes conductives i robòtiques. La conductivitat permet que el sistema reconegui l’altura d’ompliment i garanteix una immersió mínima de la punta en el líquid, per assegurar un ús de la pipeta i una dispensació segurs.

Compatibles amb Tecan Genesis® i Tecan Evo Freedom®, BEP 2000 ®, Biorobot®, Elysis quattro®, Etimax®, Evolis®, Triturus®, Hamilton Microblab Star®, Nimbus® i Vantage®.

NOVES BOSSES WHIRL-PAK® PER MOSTREIG DE SUPERFÍCIES

Noves bosses Whirl-Pak® amb cullera, esponja seca o hidratada amb medi per a la recollida de mostres.

Bosses Whirl-Pak® amb tiosulfat de sodi

Bosses utilitzades per a la recollida de mostres d’aigua de consum i aigües tractades de piscines, aigües residuals, etc.

Aquestes bosses s’aguanten dretes per si soles, estan preesterilizadas, son molt resistents, compactes, amb banda mat per a la seva identificació i el seu tancament és totalment estanc.

Contenen pastilles de tiosulfat de sodi de 10 mg per a cada 100ml d’aigua.

BOLSAS-NUEVAS-2020
CASSETTES-PARA-IMPRESORAS

CASSETTES PER A IMPRESSORA

Cassets per a biòpsia i per a teixits

Recomanats per a impressores THERMO. Fabricats en POM, resistents a l’acció química dels solvents utilitzats en histologia. Disponible per biòpsia i per a teixits.

Cassets per a biòpsia i per a teixits

Recomanats per a impressores LEICA i SAKURA. Fabricats en POM, resistents a l’acció química dels solvents utilitzats en histologia. Disponible per biòpsia i per a teixits.

Cassets per a biòpsia i per a teixits

Recomanats per a impressores PRIMERA i SAKURA TISSUE-TEK SMARTWRITE. Fabricats en POM, resistents a l’acció química dels solvents utilitzats en histologia. Disponible per biòpsia i per a teixits.

BOSSES DE BIÒPSIA

Bosses per biòpsia usades en el processament de petites biòpsies i mostres histològiques.
Fabricades en polièster resistent als solvents i que evita la deformació.
La còmoda bossa permet col·locar i retirar la mostra ràpidament.
La malla prima (0.2 × 0.2 mm) proporciona un excel·lent intercanvi de fluids i evita petites pèrdues de muestras.

BOLSAS-DE-BIOPSIA
tubos-de-pediatría

TUBS DE PEDIATRIA

Tubs d’extracció amb tap de goma pre-perforat i perforable en polipropilè ultra clar d’alta resistència.

Tap de goma molt elàstic que posseeix uns talls que pel seu disseny especial recuperen automàticament la seva hermeticitat després de la introducció i extracció de la mostra.

La major avantatge d’aquests tubs és que no cal destapar-per a la introducció o extracció de la mostra. Aptes per ser utilitzats en la majoria de procediments analítics ja siguin automàtics o manuals. Permet el transport pneumàtic a l’hospital.

FLASCONS PER CULTIU CEL·LULAR

Els flascons de cultiu cel·lular i tissular són adequats per al creixement cel·lular i els rendiments cel·lulars apunten a un volum d’entrada petita i mitjana. Disponible en superfície tractada, no tractada. La superfície de és plana i lliure d’estries per maximitzar l’àrea de creixement utilitzable.

L’innovador disseny de coll en angle ofereix un bon accés de pipeta i raspador celular. Tots dos costats del matràs tenen graduació gravada. Integritat estricta provada.

FRASCOS-PARA-CULTIVO-CELULAR

Vols saber més de les novetats?

foto-portada-landing-catálogo-footer