Medlab Middle East 2022

Medlab Middle East 2022

DELTALAB serà de nou exposant a la Fira Medlab Middle East, que tindrà lloc del 24 al 27 de Gener al Dubai World Trade Center. En el camí de recuperar la normalitat a les nostres trobades professionals cara a cara, l’equip de Deltalab us espera en aquesta cita anual.

L’any passat, degut a la pandèmia provocada per la Covid-19, la fira va presentar un format híbrid, presencial y on-line, el qual s’ha decidit mantenir també en aquesta ocasió. Així que serà un gran plaer rebre-us al

HALL Z1 – STAND C41

medlab middle east 2022

 

Medlab Middle East 2022: cita mundial

La fira de Medlab 2022 al Dubai World Trade Center es on es pot notar el pols de la industria del laboratori mèdic sobretot de la zona de orient mitjà i Àsia-Pacífic.

Es la cita ideal per a descobrir els productes innovadors, les tendències en nova tecnologia sectorial, infinites oportunitats de networking y molt més.

Medlab es una de les fires líder en el sector de laboratoris mèdics oferint una forta plataforma de negocis. Ja sigui on-line o en viu, la fira es composa de 10 pavellons amb 400 empreses expositores de 38 països diferents i 9 conferències CME.

 

¿Com arribar-hi?

¡Visítanos en Medlab Middle East 2022!