Deltalab segueix treballant contra la pandèmia

Deltalab segueix treballant contra la pandèmia

El projecte de Deltalab Group, desenvolupat per l’empresa del grup KEYLAB, S.L., “Línia de fabricació d’escovillons i tubs amb medi per a la recollida de mostres per al disgnòstic del SARS-COV-2” ha estat ajudat en la CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A PROJECTES D’R+D Y D’INVERSIÓ PER A FER FRONT A L’EMERGÈNCIA SANITÀRIA DECLARADA PER LA MALATIA COVID-19 cofinançat amb CDTI i el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).

L’objectiu ha estat la implementació d’una línia de fabricació d’escovillons i tubs amb medi per a la recollida de mostres per al diagnòstic del SARS-COV-2 a les instal·lacions de l’empresa a la localitat de Rubí. El projecte s’ha dut a terme al 2020 i amb un pressupost de 624.585,00 €.

L’ampliació d’aquesta línia de fabricació incrementa la nostra capacitat productiva amb el clar objectiu de reforçar el nostre servei en benefici de tota la societat.

La nostra principal missió és seguir donant la millor i més ràpida resposta al mercat per a contribuir a millorar la salut y la qualitat de vida de les persones.

Des de Deltalab volem enviar un missatge d’esperança, força i ànim per a seguir lluitant junts contra la pandèmia