Deltalab participa a MEDLAB 2019

Deltalab participa a MEDLAB 2019

MEDLAB es en esdeveniment anual obligatori per al sector de laboratoris clínics i de diagnòstic. MEDLAB 2019 es presenta aquest any amb l’objetu de reunir novetats que afectaran el futur de l’atenció mèdica.

MEDLAB 2019: Un punt de trobada per Orient Mitjà i Àfrica

El Congrés MEDLAB 2019, que tindrà lloc del 4 al 7 de Febrer al World Trade Centre de Dubai és un punt de trobada per a Orient Mitjà i Àfrica. És un esdeveniment que proporciona una plataforma empresarial i científica la finalitat de la qual és mantenir als professionals i les seves empreses a la vanguardia de la tècnica.

La 18ª edició del Congrés de MEDLAB oferirà una selecció de sessions multidisciplinars en medicina de laboratori, educació excepcional i solucions de gestió per a ajudar als professionals de laboratoris mèdics a millorar les seves habilitats i millorar el servei i l’atenció a la regió.

Centrant-se en la implementació d’una selecció ràpid i segura, el rendiment i l’evaluació dels resultats de proves de laboratori noves i establertes, el congrés és una plataforma d’aprenentatge y intercamvi per tal que tots els traballadors de laboratori avancin professionalment i desenvolupin solucions adaptables per a la pràctica diària en el laboratori.

Agenda de Medlab

Medlab presenta 11 conferències que abarcaran una amplia gama de temes, des de la revisió de procediments bàsics de laboratori fins a la identificació de mecanismes avançats que satisfaran la demanda de coneixements de cada participant.

MEDLAB és el punt de trobada de centenars de fabricants de laboratoris mèdics de més de 46 països del món. Aquest esdeveniment ofereix una gama de les solucions de medicina de laboratori més recents i innovadores, des de dispositius i equips fins a proves de diagnòstic, instruments, reactius i productes d’un sol ús.

Deltalab a MEDLAB 2019

Per Deltalab MEDLAB és una poderosa plataforma de negocis per a connectar i potenciar la indústria internacional i ser un punt de trobada amb els nostres clients d’Orient Mitjà i Àfrica.

L’equip Deltalab serà present al hall Z1, stand C51.

MEDLAB 2019 es celebra del 4 al 7 de febrero de 2019. La fira està oberta al públic de dilluns a dijous de 10:00 a 18:00 hores. Deltalab invita als seus clients i proveïdors a visitar l’stand i organitzar una reunió amb l’equip comercial internacional.

MEDLAB és un esdeveniment anual de la indústria veritablement respectat. Albergant una reunió de milers de persones, des de fabricants de marques a líders d’opinió claus que es congreguen per a donar forma al futur de la indústria. MEDLAB aporta innovació de tots els continents per a recolzar l’avanç de l’atenció al pacient.

MEDLAB és una poderosa plataforma de negocis per a conectar la indústria global de laboratoris mèdics, aconseguir oportunitats comercials i atraure visitants al nostre stand.