Renovació certificats CE

Renovació certificats CE

El Grup Deltalab, ha obtingut per primera vegada la certificació de sistema de gestió ambiental (ISO 14001). A partir d’ara, totes les empreses que l’integren (Deltalab S.L., Keylab SLU, Nirco S.L. i Envasos Farmacèutics S.A.) queden certificades d’acord amb la norma ISO 14001: 2015.

Deltalab és una empresa compromesa amb el medi ambient. Tenir aquest certificat confirma que tenim implementat un sistema de gestió ambiental que ens permet controlar i minimitzar l’impacte mediambiental de les nostres activitats i productes, amb el màxim respecte pel medi ambient.

Els productes comercialitzats per Deltalab es destinen a el sector sanitari (hospitals, laboratoris d’anàlisi, centres de recerca, etc.), per tant, els materials plàstics utilitzats en la fabricació han de ser i són de la més alta qualitat, i conformes a les característiques que cada producte requereix per al seu ús segur i eficaç pels professionals de la salut. Es tracta de materials plàstics aptes per al contacte amb aliments, lliures de substàncies com làtex, metalls pesants, ftalats, bisfenol o asbestos.

Els productes plàstics d’ús sanitari, si no estan contaminats químicament, són reciclables i s’han de gestionar d’acord amb la legislació vigent a cada país.

D’altra banda, els materials de cartró utilitzats per a l’embalatge comercialitzats per Deltalab són reciclables i biodegradables. Segueixen les directrius FSC per garantir una gestió responsable dels recursos naturals.

ISO 14001

iso 140001

Renovació certificats CE a Deltalab

Deltalab ha renovat la certificació de sistema de gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001: 2015, en forma de certificat de grup empresarial, per tal de seguir oferint els productes i serveis amb la màxima satisfacció dels clients.

Així mateix, Deltalab ha obtingut la renovació de la certificació de sistema de gestió de qualitat aplicat als productes sanitaris, d’acord amb la norma ISO 13485: 2016 brindant major garantia de qualitat, eficàcia i seguretat dels productes sanitaris destinats majoritàriament a el laboratori clínic.