Deltalab en Achema 2018

Deltalab en Achema 2018

Un any més, Deltalab ha participat en la “Exposició Internacional i Congrés d’Enginyeria Química, Protecció Ambiental i Biotecnologia”, Achema 2018. Va tenir lloc de l’11 al 18 de juny de 2018 en el recinte firal de Frankfurt.

La Achema es posiciona com un dels esdeveniments de referència del sector químic i petroquímic a nivell internacional.

Deltalab en Achema 2018

Aquest any ha reunit més de 3700 expositors de 55 països i gairebé 145.000 professionals de les indústries químiques, farmacèutiques i alimentària. És per això que, Deltalab va formar part dels expositors que van exhibir els últims equips i processos innovadors per a la indústria.

A l’estand J77 de pavelló 4.1, Deltalab va rebre nombrosos visitants interessats a conèixer les solucions noves que Deltalab ha desenvolupat.

Deltalab-Achema-2018

L’èxit de la fira va ser notable. En paraules de Jürgen Nowicki, president del Comitè de Expositors de Achema: “Els expositors amb els quals parlem i nosaltres mateixos vam tenir un espectacle molt reeixit”.

Una tendència molt visible aquest any és que en molts estands es va poder experimentar amb plantes i equips de “realitat augmentada”. Amb l’ajuda d’ulleres especials i altres novetats, es va poder provar la seva aptitud en un entorn completament virtual.

Els tres temes centrals van ser “Biotech for Chemistry”, “Logística química i farmacèutica” i “Producció flexible”.
Sota el lema “Producció flexible” nombrosos expositors van mostrar solucions modulars i components intel·ligents per a la planta de demà. “Biotech for Chemistry” va comprendre el desenvolupament de processos. L’equip des del laboratori fins al fermentador que integra els mètodes biotecnològics en la indústria química. “Logística química i farmacèutica” va posar en relleu la integració progressiva de la cadena de subministrament i atreure a nous grups objectiu.

Al programa del congrés, la digitalització i les presentacions sobre energia van atreure a grans multituds.

Entre les temàtiques més freqüents destaquen:
• el canvi de l’energia
• conceptes nous per processos biotecnològics
• nous antibiòtics
• tractament de l’aigua i materials innovadors
• solucions actuals d’enginyeria química i de processos per a pràcticament tots els sectors.

Achema s’ha convertit en el fòrum mundial d’enginyeria química, enginyeria de processos i biotecnologia. Se celebra cada 3 anys 3 anys i el proper Achema tindrà lloc del 14 al 18 de juny de 2021 a Frankfurt.

Achema 2018 una vegada més ha estat una gran oportunitat per al mercat avui i també per a la innovació del futur.