DELTALAB ÉS LÍDER EN DISSENY I FABRICACIÓ DE PRODUCTES DE LABORATORI

Nte Healthcare

DELTALAB és líder en disseny i fabricació de productes d’un sol ús per a laboratori. Allà on arriba DELTALAB arriba el compromís i la responsabilitat amb la qualitat i el servei.

Talent, ètica i entusiasme són els eixos d’una empresa de referència a nivell internacional. DELTALAB aporta la seva gran capacitat per facilitar solucions a qualsevol necessitat específica, ja sigui de procés, d’aplicació o d’ús. Sempre seguint els més alts estàndards de qualitat, criteris de sostenibilitat i eficiència econòmica en base a la nostra política de recerca i d’inversió permanent.

La nostra presència en més de 125 països i una xarxa de més de 900 distribuïdors és el resultat de més de 35 anys de treball a nivell internacional.

Clíniques, hospitals, indústries, universitats i laboratoris de referència en els 5 continents confien en DELTALAB com a garantia de qualitat i servei.”

TRAJECTÒRIA

La proximitat i la facilitat de tracte és un dels factors diferencials més valorats pels clients de Deltalab.

LA NOSTRA FÓRMULA DE L’ÈXIT

Des del sacrifici i la tenacitat, però també des de la innovació i la creativitat Deltalab ha aconseguit una posició de mercat dominant en l’àmbit dels productes de laboratori d’un sol ús.

La qualitat dels productes Deltalab és reconeguda a tot el món.

A més, l’ampli catàleg, que ofereix més de 3.000 referències, pot satisfer la majoria de necessitats que qualsevol empresa o institució del sector pugui tenir.

INSTAL·LACIONS