Deltalab en ECCMID 2018

Deltalab en ECCMID 2018

Deltalab en ECCMID 2018

El ECCMID és el Congrés Europeu de Microbiologia i Malalties Infeccioses. Deltalab va assistir com a expositor a ECCMID 2018 del 21 al 24 d’abril a Madrid en la seva vint-i-vuitena edició.

Deltalab va estar a l’estand 66 rebent clients i interessats del sector. Deltalab ja havia participat en edicions anteriors i aquest any el resultat va ser també reeixit.

Deltalab va generar una interessant quantitat de contactes de negoci en un dels punts de trobada de referència del sector de la microbiologia a nivell mundial.

Així mateix, a l’estand es va mostrar en directe als assistents el funcionament d’alguns productes i dispositius. A més, es van presentar les últimes novetats del catàleg.

Congrés Europeu de Microbiologia i Malalties Infeccioses

Els principals experts del món es van unir al congrés més important sobre malalties infeccioses, control d’infeccions i microbiologia clínica per presentar i discutir els últims resultats.

El Comitè del Programa va preparar per a l’edició de 2018 un programa científic integral amb conferències magistrals, simposis, workshop i sessions orals.

El Congrés Europeu de Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses és la trobada més gran, complet i influent en els camps de la microbiologia clínica, les malalties infeccioses i el control d’infeccions.

Encara que no es tenen xifres d’aquesta edició, fins 12,494 especialistes de 127 països van assistir a ECCMID 2017 a Viena, el nombre més gran en la història. Es van presentar més de 3.000 resums al congrés en atractives sessions orals, com cartells o ePosters.

eccmid-2018-deltalab

El congrés utilitza l’última tecnologia per a presentar un programa científic superior amb cartells, sessions orals, simposis, conferències magistrals, així com formats educatius interactius i una gran exposició comercial.

Especialistes de totes les disciplines en microbiologia i malalties infeccioses van estar debatent sobre les últimes novetats i temes importants.

Hi va haver més de 12000 participants aprenent més sobre les formes de combatre les malalties infeccioses.

Els participants van tenir l’oportunitat de conèixer a investigadors de moltes parts del món per discutir sobre mètodes, resultats i l’impacte en la pràctica clínica i de laboratori.

Com va passar en altres edicions, els professionals més joves van tenir l’oportunitat de tenir sessions amb experts per discutir sobre les seves idees i projectes. A més, hi va haver una altra edició més dels Premis als Joves Investigadors.

El proper ECCMID ja té localització per a l’any 2019. L’any que ve se celebrarà a Amsterdam els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril.