Deltalab participa a MEDICA 2019

Deltalab participa a MEDICA 2019

MEDICA és la fira líder per al sector mèdic mundial. El seu elevat nivell d’influència internacional i la seva reputació com a font d’informació de referència en l’àmbit de la medicina converteixen a aquest certamen en el punt de trobada de la indústria mèdica i indústries afins. Deltalab participa a MEDICA 2019 de l’18 a l’21 de novembre a Dusseldorf (Alemanya).

Basant-se en les tendències actuals de el sector i en nombroses converses mantingudes amb expositors, la fira mèdica líder en el món presentarà la seva pròxima edició (18 a 21 de novembre de al 2019) amb una nova organització de la seva estructura pel que fa a la dedicació temàtica dels pavellons.

En MEDICA 2019 podem conèixer les últimes tendències i avenços científics més dels últims desenvolupaments de productes de l’entorn mèdic. La salut digital i la tecnologia mèdica creixen juntes.

MEDICA 2019: Una reunió per al món científic, sanitari i de laboratori

En MEDICA 2018 va acollir més de 120.000 visitants de més de 155 nacions diferents. Per a aquest any, les expectatives són molt positives i s’espera rebre més de 130.000 visitants i més de 5000 expositors.

MEDICA 2019 se centra en aquestes categories principals:

Tecnologia de laboratori / diagnòstic (pavellons 1 i 3). El nostre estand està al Hall 3.
Fisioteràpia / tècnica ortopèdica (pavellons 3 a 5)
Subministraments i consumibles (pavellons 5 a 7)
electromedicina / tecnologia mèdica, tecnologies de la informació i la comunicació, mobiliari mèdic i equipament especial per a clíniques i consultes (pavellons 9 a 17).

Deltalab a Medica 2019

Tot l’equip Deltalab estarà present al Hall 3, a l’estand B-92. Aquest any Deltalab presenta nova catàleg 2020 amb nous productes i grans novetats per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

MEDICA 2019 se celebra 18 a el 21 de novembre de 2019. La fira està obert a el públic de dilluns a dijous de 10:00 a 18:00 hores. Deltalab convida als seus clients i proveïdors a visitar l’estand i organitzar una reunió amb l’equip comercial internacional.

Deltalab-en-Medica-2019

MEDICA és un certamen reconegut per milers d’expositors, que la consideren com l’esdeveniment perfecte per establir contactes a nivell mundial. Hi participen experts, líders d’opinió i persones clau en la presa de decisions procedents de tots els continents. És, sens dubte, el lloc on posar-se a el dia i conèixer de primera mà les tendències actuals i les futures en medicina.

Recollim la cita de Wolfram Diener, gerent de Messe Düsseldorf, “La digitalització avança a passos de gegant en la medicina i està canviant enormement el desenvolupament de productes i els procediments comercials. Avui dia no parlem tant de les TIC de la salut com a disciplina aïllada, sinó de salut digital, i en concret des de la perspectiva més general de la transformació digital. Afecta totes les àrees de productes i de l’oferta, molt en particular a la convergència del programari i el maquinari en l’àmbit de la tecnologia mèdica i la electromedicina, des de les tecnologies corporals controlades per aplicacions o els aparells per a diagnòstic per la imatge mòbil o estacionari, fins als sistemes de robòtica per a cirurgia o els sistemes d’informació al costat del llit de l’pacient “.

Ens veiem al Hall 3, Stand B92

2019_MEDICA