Deltalab exhibeix les seves novetats a la fira Medica 2017

Deltalab exhibeix les seves novetats a la fira Medica 2017

La Fira Medica 2017 de Düsseldorf va acollir un any més les principals empreses del sector mèdic entre les quals Deltalab va destacar per presentar el nou Catalog General 2017 amb les últimes novetats de la seva gamma de productes.

Deltalab a la fira Medica 2017

MEDICA 2017, és una de les fires més importants de medicina a nivell mundial, com ho demostren les seves dades, de la seva passada edició, en què es van fer cites més de 137.000 professionals visitants de fins a 100 països diferents, cosa que ens dóna una idea de la dimensió i importància d’aquest esdeveniment.

medica-2017

Com en altres ocasions, la fira servia per fer nous contactes comercials i per reunir-se amb clients de tot el món que operen durant els anys als cinc continents.

A més, per concloure la fira i en motiu del 40 aniversari de la companyia, l’estand de Deltalab va organitzar un emocionant acte de celebració per a clients en què es podien degustar alguns productes típics com el pernil, el xai, el pa amb tomàquet, els vins o els caves, mentre que una vocalista va amenitzar la velada amb música en directe.