Deltalab a Achema 2015

Deltalab a Achema 2015

Un any més, Deltalab ha participat a l’Exposició Internacional i Congrés d’Enginyeria Química, Protecció Ambiental i Biotecnologia, Achema 2015 , en la seva trentena primera edició, que va tenir lloc del 15 al 19 de juny de 2015 al recinte firal de Frankfurt.

Deltalab a Achema 2015

Aquesta coneguda exposició que va rebre més de 166.000 visitants, va ser un èxit rotund a causa de l’àmplia gamma d’innovacions i debuts presentats en les àrees química, farmacèutica i de la indústria alimentària.

 

És per això que Deltalab, va formar part dels 3.800 expositors d’arreu el món que van estar presents, per reforçar la promoció del seu potent catàleg de material de laboratori.

Achema 2015 és una fira consolidada que s’organitza cada tres anys i que ofereix les últimes novetats en productes i tecnologies de la indústria química, la biotecnologia, el medi ambient i altres sectors relacionats.

A l’estand A7 de pavelló 4.2, Deltalab va rebre nombrosos visitants interessats a conèixer les solucions que Deltalab ha desenvolupat els últims temps.

Achema 2015 , com a important plataforma d’innovacions i reunió tecnològica, ha estat un any més, àmpliament profitosa per Deltalab.