Deltalab participa un any més a la prestigiosa fira ARAB HEALTH

Deltalab participa un any més a la prestigiosa fira ARAB HEALTH

Del 27 al 30 de enero, Deltalab participa a ARAB HEALTH 2014, la prestigiosa fira internacional de productes, equipament i serveis per hospitals, clíniques de salud i laboratoris. Es considera la segona exposició mundial del sector i, sense dubte, un referent com a punt de trobada per a professionals del sector sanitari al Mitjà Oest. L’any passat, Deltalab també va participar a la Arab Health 2013.

Deltalab à la Arab Health 2014

Deltalab és una de les 63 empreses espanyoles amb stand a la fira, que espera rebre més de 80.000 visitants durant els quatre dies que tindrà lloc al Dubtai International Convention & Exhibition Centre de Dubai, als Emirats Àrabs Units. Amb la seva presència a l’ARAB HEALTH, Deltalab consolida el seu posicionament i vocació de lideratge en un sector cada vegada més competitiu.

arab health 2014

Així mateix, té l’oportunitat de generar nous contactes de negoci en un mercat amb molt potencial, com és el l’Orient Mitjà.

L’empresa catalana presentarà la seva extensa gama de productes d’un sol ús per laboratori, que presenta en el nou catàleg general de productes Deltalab 2014. Cal destacar la incorporació de la gama WILMUT per la criopreservació, de la firma NIRCO, empresa adquirida recentment pel GRUP DELTALAB.