DELTALAB a l’Expoquimia 2014

DELTALAB a l’Expoquimia 2014

Deltalab participa una edició més a la Fira Expoquimia 2014 que té lloc a Barcelona del 30 de setembre al 3 d’octubre. Expoquimia se celebra cada 3 anys i és sens dubte una de les més importants dins el sector de la química a nivell internacional.

Expoquimia es confirma com a referent en plataformes de solucions reals i aplicables per al desenvolupament industrial.

Deltalab a Expoquimia 2014

Aquest esdeveniment és el lloc per presentar productes i relacionar-se amb els clients. Més de 32.000 m2 on 686 companyies s’exposen les solucions i productes més innovadors als líders de la indústria, experts i decisors de compra de tot el món.

expoquimia

Un gran oportunitat perquè les principals empreses de la química mostrin les seves solucions, projectes i productes als més de 30.000 visitants.

Deltalab a Expoquimia 2014
Deltalab participa amb un estand de 50m2 on mostra als seus clients i col·laboradors les principals novetats de producte. Cal destacar la presentació de les noves nanses de poliestirè per a la sembra microbiològica en plaques de Petri, així com els nous escovillons en polièster flocat per a la recol·lecció de mostres amb les màximes garanties d’absorció i elució.

Deltalab Stand C244 Fira Barcelona – Gran Via.