Èxit de DELTALAB a l’ARAB HEALTH de Dubai, la fira més important del sector sanitari a l’Orient Mitjà

Èxit de DELTALAB a l’ARAB HEALTH de Dubai, la fira més important del sector sanitari a l’Orient Mitjà

Un any més, Deltalab ha participat activament a l’ ARAB HEALTH de Dubai, la fira més important de productes, equipaments i serveis per a hospitals i laboratoris a l’Orient Mitjà.

La fira, que s’ha desenvolupat del 28 al 31 de gener a l’International Convention & Exhibition Centre de Dubai, ha estat un cop més un dels millors aparadors mundials de les grans marques del sector, entre les quals no podia faltar Deltalab, líder en la fabricació d’instrumental d’un sol ús per a laboratoris.

Deltalab a l’Arab Health

A l’estand RD19, l’empresa catalana ha presentat les seves darreres novetats, com ara la nova gamma d’escovillons amb medi de transport i enriquiment líquids o els nous escovillons lliures de DNA. La valoració general que han fet els visitants sobre el producte de Deltalab ha estat molt positiva i l’empresa de Rubí ha establert interessants contactes de negoci en un dels punts de trobada de la tecnologia sanitària i els materials per a laboratori.

arab-health-2013

Durant els 4 dies que s’ha desenvolupat la fira, han assistit més de 80.000 persones, gran part dels quals són professionals del sector sanitari, que han pogut visitar els més de 3.500 expositors de 63 països d’arreu del món. Aquesta ha estat la 38a edició de la fira, en la que s’ha batut el rècord de participació d’empreses espanyoles, amb 51 estands.