Deltalab pren una posició majoritària en el capital de Nirco

Deltalab pren una posició majoritària en el capital de Nirco

Deltalab participarà a Labclin 2013, el VII Congreso Nacional Laboratorio Clínico, que es desenvolupa a Bilbao del 23 al 25 d’octubre, i considerat el més gran esdeveniment nacional del sector.

Nirco integrant del Grup empresarial

Nirco com a integrant del Grup empresarial Deltalab, focalitza la seva activitat en la fabricació i comercialització de productes i serveis adreçats a l’àmbit de les Ciències de la Salut.

nirco

La Divisió d’Investigació Biomèdica

Comercialitza instrumentació, reactius i consumibles específics per al laboratori d’investigació humana i veterinària, oferint solucions completes a les necessitats de l’investigador.

La Divisió de Control de Qualitat

Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis destinats al control de processos industrials, especialment en els sectors de control de qualitat agroalimentari, laboratori de producció i sanitat animal o la indústria farmacèutica i cosmètica.

La Divisió de Medicina Regenerativa

Solucions innovadores, tecnològicament avançades per al processament i conservació de cèl·lules mare en bancs de cordó i centres hospitalaris involucrats en l’aplicació i investigació de teràpies cel·lulars relatives a la medicina regenerativa.

Una organització en constant evolució, formada per professionals altament qualificats en totes les àrees d’activitat de l’empresa, presta un servei directe, proper, flexible i personalitzat per garantir als nostres clients la millor solució integral a les seves necessitats particulars.

Deltalab i NTE-Sener compartiran estand a l’àrea d’expositors del Palau de Congressos Euskalduna de Bilbao. Allà es mostrarà la nova gamma d’escovillons amb medi líquid Deltaswab, desenvolupada per Deltalab, juntament amb el dispositiu AUTOPLAK, que comercialitzen conjuntament. AUTOPLAK ha estat desenvolupada per NTE-Sener i es tracta d’una màquina que automatitza la inoculació i el sembrat de plaques en els laboratoris de microbiologia. Juntament amb la gamma Deltaswab, contribueixen a augmentar la productivitat dels laboratoris, amb una reducció notable dels costos derivats del procés i el temps en el diagnòstic.

Labclin 2013 està organitzat per l’Asociación Española de Biopatología Médica (AEBM), la Asociación Española de Farmacéuticos Analistas (AEFA) i la Sociedad Española de Bioquímica Clínica y Patología Molecular (SEQC).

http://www.nirco.com/