DELTALAB participarà a la fira MEDICA 2013 el proper mes de novembre

DELTALAB participarà a la fira MEDICA 2013 el proper mes de novembre

Deltalab estarà novament present a la principal fira mundial del sector mèdic i clínic, MEDICA 2013, que se celebra del 20 al 23 de novembre a Düsseldorf (Alemanya).

Deltalab a la fira MEDICA 2013

L’empresa tindrà el seu estand ubicat al Hall 3, espai B92, en el qual presentarà les seves novetats de producte i posarà a disposició dels visitants la seva extensa gama d’articles per a laboratori i ús clínic. Deltalab presentarà a MEDICA el seu nou catàleg general, que inclou més de 1700 referències amb tota la informació tècnica i fotografies de tots els seus productes.

Medica-2013

Durant els dies de la fira, MEDICA es converteix en el centre d’atenció del sector mèdic i clínic a nivell mundial. La fira, de caràcter anual, reuneix experts, metges administradors i alts càrrecs del sector procedents de tota la geografia mundial. D’aquesta manera, MEDICA està consolidat com l’esdeveniment més gran del món en el sector mèdic i és el punt de trobada dels professionals d’aquest sector.

Deltalab, amb més de 35 anys d’història i líder nacional en la fabricació de material d’un sol ús per a laboratori, tindrà el privilegi de participar activament en aquesta gran cita per als professionals del sector.