DELTALAB – empresa líder en material fungible de laboratori

Sobre nosaltres

Deltalab és líder en disseny i fabricació de productes d’un sol ús per a laboratori. Allà on arriba Deltalab arriba el compromís i la responsabilitat amb la qualitat i el servei.

Talent, ètica i entusiasme són els eixos d’una empresa de referència a nivell internacional. Deltalab aporta la seva gran capacitat per facilitar solucions a qualsevol necessitat específica, ja sigui de procés, d’aplicació o d’ús. Sempre seguint els més alts estàndards de qualitat, criteris de sostenibilitat i eficiència econòmica en base a la nostra política de recerca i d’inversió permanent.

La nostra presència en més de 125 països i una xarxa de més de 900 distribuïdors és el resultat de més de 35 anys de treball a nivell internacional. Clíniques, hospitals, indústries, universitats i laboratoris de referència en els 5 continents confien en Deltalab com a garantia de qualitat i servei.

Notícies

Els escovillons són un dels productes de referència de Deltalab. Som fabricants d’aquests productes sanitaris des de fa més de…

La mà és la primera eina de l’home, indispensable, però també sensible. Per protegir la pell dels possibles riscos que…

Els presentem el nou catàleg SOLUCIONS COVID-19 amb tota la nostra gama de productes per a la lluita contra el…